ABOUT US

LEUK DAT JE ONZE WEBSHOP BEZOEKT!

Op zoek naar kwalitatieve, maar toch betaalbare producten voor in en rondom je huis? Onze producten zijn met zorg geselecteerd en worden persoonlijk ingepakt voor jou. Uiteraard willen we je niet te lang laten wachten op jouw item. Bestel je voor 15:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog voor je.

OUR MISSION

IEDER DIER EEN GOED LEVEN BIEDEN

Voor ons zijn onze huisdieren familie en zo worden ze ook behandeld. Wij zijn van mening dat ieder dier zo’n leven verdient en daarom doneert a sunny day® €1,- per bestelling aan ACE|SHIN.

ACE|SHIN is een liefdadigheidsorganisatie in Spanje, dat zich inzet voor de strijd tegen mishandeling en doding van verwaarloosde en mishandelde (zwerf)honden en (zwerf)katten.

Wil je graag meer lezen over onze maandelijkse donaties aan deze liefdadigheidsorganisatie? Klik dan hier.

0

euro gedoneerd

sinds augustus '22

Est. 2019

OUR STORY

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina.

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. a sunny day is ontstaan vanuit onze liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item.

Waar het begon met onze bekende monkey lamp, groeide het bedrijf niet veel later al enorm. Inmiddels leveren wij internationaal en maken wij maandelijks duizenden klanten blij met onze webshop producten. Wist je dat ons team zich zowel in Nederland als in Spanje bevindt? We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren.

OUR REVIEWS

De mening van onze klanten is heel erg belangrijk voor ons. We vragen onze klanten daarom om een review te geven, zodat we weten wat goed gaat en beter kan.

Bekijk alle reviews hier.

Vlotte service 5/5
Snelle verzending en zoals beschreven

Menno Nieuwenburg

Tevreden
Zeer tevreden over het artikel en de levering.

Marion Wante

Goede klantenservice!
De levering was super vlot. Helaas bestelde ik twee lichtslingers en kwam er maar ééntje toe.
Na een mailtje boden ze meteen hun excuses aan voor het ongemak en zonden ze mij het tweede pakketje op. De dag erna zat het in mijn bus. Mega tevreden, en foutjes gebeuren nu eenmaal!

Tineke De Waele