ACE|SHIN oktober update: €1131,- opgehaald

In oktober haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. Maar liefst €1131! Dit allemaal dankzij onze klanten. 1131 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van oktober zijn weer veel hondenbuikjes gevuld en heeft een pup een medische behandeling kunnen ondergaan. Benieuwd naar meer informatie? Lees het in deze blog!

Oktober update (geschreven door ACE|SHIN)

We berichtten eerder dat we een mooi doel hadden voor de september donatie, namelijk het opknappen van onze kliniek. Deze week is de nieuwe vloer gestort en zijn de werkzaamheden dus echt begonnen. Binnenkort volgen de foto’s van dit project.

Als rescue centrum is onze dierenkliniek van groot belang. In de winter gebruiken we de kliniek ook om zoveel mogelijk puppy’s en senioren daar te laten overwinteren. Zo heeft de kliniek én de goede zorgen van onze opvanggezinnen ervoor gezorgd dat Scottie het overleefde. Scottie, een klein hummeltje dat plots als pup erg ziek werd. Wat hij heeft gehad weten we niet, maar we waren ervan overtuigd dat hij het niet zou halen. Hij heeft weken op onze ‘intensive care’ gelegen, een hoopje botjes, een hoopje ellende. Maar ongelooflijk maar waar, bleef hij aan het leven vasthouden. En hoe?! We startten voor Scottie een online spaarpotje, die gek genoeg onvoldoende gevuld werd. Misschien omdat er geen duidelijke diagnose was van wat hij precies mankeerde? Van jullie oktober donatie hebben we in ieder geval zijn medische kosten gedekt. Als je zijn voor en na foto’s ziet, weet je dat het geld goed geïnvesteerd is geweest! In de toekomst zal hij vast een gezin heel gelukkig maken.

Naast de spaarpot van Scottie kregen we vanuit het asiel in Spanje een noodoproep voor puppy/junior voer en hebben we dankzij jullie donatie 33 zakken van 12 kg voer kunnen aanschaffen. Veel buikjes zijn weer even gevuld!

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN
Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Scottie is nu ook te adopteren. Hij is 8 maanden oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *