ACE|SHIN april donatie update

In april haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €1277. Dit allemaal dankzij onze klanten. 1277 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van april konden er weer veel viervoetertjes geholpen worden. Lees snel verder!

April update (geschreven door ACE|SHIN)

¨Maandelijks delen wij hoe jullie donatie ons asiel in Spanje helpt. Het maakt telkens weer het verschil, en is ook een ruggensteuntje voor ons team in Spanje die dagelijks de harde realiteit van rescue trotseren. De april donatie is wederom ingezet voor tal van hondjes en katjes die extra verzorging nodig hebben. Juist in de maand dat de mede oprichter en penningmeester van ACE|SHIN kwam te overlijden – en dit iedereen in de rouw dompelde – is elk bedrag dat binnenkomt extra welkom. Er hoeft dan minder “getoverd” te worden met het betalen van de rekeningen.

Toch is er deze maand ook een speciaal verhaal te delen. Namelijk hoe jullie hondenbed hét verschil maakte voor ACE Marcos, een kruising Labrador die na 8 maanden asiel zijn koffertje mocht pakken om naar Nederland te verhuizen. De PR Coördinator van ACE werd verliefd op hem tijdens een bezoek aan het asiel vorig jaar. Het duurde enkele maanden voordat het thuisfront een 3e hond goedkeurde, onder voorwaarde dat het huis niet verder gevuld en bedekt zou worden met honden ligplekjes. Dat werd de intentie…

Want Marcos was enkele maten groter dan zijn twee ACE vriendinnen Mellow & Missy. Niet alleen paste zijn lijf niet in de knusse manden, de dames hadden besloten dat meneer zo galant moest zijn om vooral niet op hun ligplekjes te rusten. Dus sliep Marcos braaf op de tegelvloer, met 4 hondenplekjes onbemand zodat de dames naar hartenlust konden wisselen. Tja, daar moesten we op ingrijpen. We vonden een plek waar zijn ligplek moest komen en namen de maten op. Het hondenbed van STUDIO ANIMAUX (het “zusje” van a sunny day) werd het, en was weliswaar een enorm pakket maar toch zo in elkaar gezet. Hij vond het vanaf het eerste moment geweldig en vond eindelijk zijn rust. Missy durfde naar buiten en Mellow werd geleerd dat dit echt Marcos zíjn bed was. Tijdens het opbouwen van het bed werd het kussen ook nog in de gang gelegd, en ook daar nestelde Marcos zich snel. Dus nog een apart kussen erbij en meneer had ook twee plekjes om te kiezen. Iedereen rust en blij 😊.¨

ACE|SHIN

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *