ACE|SHIN december update: €965 opgehaald in december

In december haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. Maar liefst €965! Dit allemaal dankzij onze klanten. 965 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van december kon ACE|SHIN haar spaardoel bereiken. Benieuwd naar meer informatie? Lees het in deze blog!

December update (geschreven door ACE|SHIN)

¨Beste dierenvrienden van a sunny day,

 December stond in het teken van de viering van het 23-jarig bestaan. Meer dan 27.000 honden en katten werden gered en kregen een nieuwe kans op een fijn leven. Iets om enerzijds trots op te zijn, maar tegelijkertijd maakt het ook triest, want de nood aan rescue is ongekend hoog.

In een ideale situatie zouden wij na al deze jaren niet meer nodig zijn. Nog steeds zien we hier in Spanje dat mensen (ook dierenartsen), hier erg gekant zijn tegen sterilisatie en castratie. Het gevolg is dat er massa’s pupjes worden geboren, die later, als ze niet meer zo schattig zijn, in de dodenstations terechtkomen. We doen wat we kunnen, maar met ongeveer 500-700 viervoeters puilt ons asiel uit, met dieren die nochtans perfecte gezinshonden en -katten kunnen zijn.

Bovendien maken we ook hier we het ‘postcorona-effect’ mee. Er zijn minder adopties, en er worden massaal honden gedumpt of ter herplaatsing “teruggegeven”. Soms vanwege veranderde thuis- en werksituaties of overbelasting, maar soms ook door financiële redenen. En ook al kunnen wij geen “perfecte” honden en katten afleveren, wij proberen ze wel alle zorg te geven die ze nodig hebben!

Daarom is onze kliniek zo belangrijk. En alle behandelingen die wij in onze eigen kliniek kunnen doen, scheelt kosten én stress bij onze viervoeters. Daarom hebben wij voor ons 23-jarig bestaan een collecte gestart voor de aanschaf van een tandheelkundig systeem, waarmee we de moeilijke (tand)cases zelf kunnen doen. Er werd ruim EUR 4.000,00 gedoneerd! De donatie a EUR 965,00 van jullie heeft onze barometer weer voldoende kunnen afvullen, zodat ons spaardoel van EUR 5.200,00 verwezenlijkt kan worden. Het apparaat kan nu bijna aangeschaft worden en veel hondjes en katjes gaan hier profijt van hebben. Zodra het apparaat binnen is, sturen we weer foto’s. Enorm bedankt weer!¨


Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *