ACE|SHIN juni donatie update

In juni haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €952. Dit allemaal dankzij onze klanten. 952 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van juni kon ACE|SHIN heel veel water kopen voor de dieren. Essentieel in deze tijden van droogte en extreme hitte in Spanje. Lees snel verder!

Juni update (geschreven door ACE|SHIN)

¨Voor juni hebben we de donatie gebruikt voor onze water actie.

“De toegang tot de waterbron van de refugio is hersteld, na een technisch defect. Maar door de aanhoudende droogte is de waterbron zelf opgedroogd, zoals in veel delen van Spanje. Dus zijn we nu gedwongen om water voor onze dieren te kopen, tegen de enorme prijs van €130 voor 10.000 liter of €200 voor 16.000 liter.

Het asiel heeft minimaal 10.000 liter per dag nodig voor de 500 honden en 200 katten. In deze tijd van het jaar kunnen de temperaturen in Spanje oplopen tot boven de 35 graden, wat de enorme omvang van de situatie aantoont. Geld dat aan water wordt uitgegeven, vermindert de hoeveelheid geld die wordt gebruikt voor het onderhoud van de opvang, voedsel en medische behandeling van de dieren. Voor de maanden juli en augustus zijn de waterkosten al zo’n €7.500.

Het is onbegrijpelijk dat we voor zoiets essentieels als water zo moeten vechten. Jullie donatie maakt echt weer een verschil! Bedankt!¨

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *