ACE|SHIN oktober donatie update

In oktober haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €680. Dit allemaal dankzij onze klanten. 680 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij onze donatie van oktober kon zieke langzitter Boreos een urgente operatie ondergaan. Lees snel verder! 

Oktober update (geschreven door ACE|SHIN)

Donatie oktober – Spaaractie Boreos 

¨Langzitter Boreos moest een spoedoperatie ondergaan. Na diverse onderzoeken (röntgen, echografie en bloedtesten) is er vastgesteld dat hij een zwaar vergrote milt heeft, en meerdere ontstekingen heeft in zijn lichaam. Hij kon niet meteen geopereerd worden, maar zijn milt moest eruit en de operatie was vrij dringend. Vanwege het risico op trombose, mocht hij niet direct de kliniek verlaten en is hij opgenomen. De operatie en kliniekkosten alleen al kostten zo’n EUR 1.500,00 en daarbij komt nog de nazorg. Hij ligt nu in deze kliniek met ons als enige hoop, zijn ogen spreken zijn verdriet uit en je wil hem zo graag weer zien lopen en knuffelen, maar we moeten nu eerst zorgen dat deze vergeten ziel weer beter wordt. 

Hiervoor hebben we een spaaractie opgezet waarop ca. EUR 1.000,00 werd opgehaald. Samen met jullie oktober donatie van EUR 680,00 hebben we de operatiekosten al kunnen dekken. Namens Boreos en ons team hartelijk dank daarvoor! 

Boreos stelt het intussen goed, en we hopen nu dat hij ook nog ergens thuis mag komen. Je kunt Boreos via deze link zien. ¨

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *