ACE|SHIN november update: €1019 opgehaald

In november haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. Maar liefst €1019! Dit allemaal dankzij onze klanten. 1019 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van november kon de kliniek 30 warmtelampen aanschaffen voor het warm houden van de lieve dieren tijdens de koude winter. Benieuwd naar meer informatie? Lees het in deze blog!

November update (geschreven door ACE|SHIN)

¨Beste dierenvrienden van a sunny day,

Vorige maand werd gestart met het opknappen van de kliniek. De vloer is intussen gelegd, maar nu moeten de kooien nog gebouwd worden. De spaarpot staat hiervoor klaar, maar er zijn in Spanje momenteel geen mannen beschikbaar die verder kunnen gaan. We waren zo blij het geld bij elkaar te hebben en hoopvol om de extra kliniek klaar te krijgen voor de winter. Deze huist namelijk niet alleen onze patiëntjes, maar is in de winter ook een plaats waar we enkele van de jongste en oudste honden kunnen laten verblijven. Er wordt alles op alles gezet om de mankracht hiervoor te vinden (ook in Nederland & België).Intussen hebben we weer dankzij jullie een mooi bedrag voor november opgehaald. Voor deze donatie hebben we 30 warmtelampen kunnen aanschaffen van €35. Extra belangrijk nu onze kliniek nog niet klaar is. Hiermee kunnen we voor enkele honden hun verblijf iets beter maken.
Enorm bedankt weer!¨

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN
Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *