Automatische ballenwerper voor honden – 27 x 27 x 23 cm

135.00

Beschrijving

  • Drie werpafstanden
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken dankzij ingebouwde accu
  • Bevat ingebouwde veiligheidssensor
  • Inclusief drie ballen

Let op: de bijgeleverde ballen hebben een diameter van 5 cm (kleiner dan een standaard tennisbal met diameter 6,35 cm)

Wat je ontvangt wanneer je deze automatische ballenwerper bestelt:

1x automatische ballenwerper
3x bal
1x handleiding
1x adapter op lichtnet

3,2,1….go! Deze automatische ballenwerper van a sunny day zorgt voor eindeloos speelplezier voor de enthousiaste, speelse viervoeter. Honden houden over het algemeen erg van apporteren. Jij als baasje hebt natuurlijk niet altijd de tijd om dit te doen, telkens wanneer jouw hond hier zin in heeft. Ook kan langdurig werpen leiden tot schouderklachten en/of een vermoeide arm. Deze automatische ballenwerper is dé oplossing. Het houdt de hond actief en gezond, zorgt ervoor dat de hond zich niet verveelt en zijn/haar energie kwijt kan.

Met een ingebouwde accu is deze automatische ballenwerper zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt hem instellen op drie werpafstanden: 3 meter, 6 meter en 9 meter. Via een USB kan het apparaat opgeladen worden. Je kunt echter ook batterijen plaatsen, indien gewenst (deze worden niet meegeleverd).

Tussen het werpen zitten korte tussenpauzes, zodat de enthousiaste viervoeter de tijd heeft om de bal te apporteren en even op adem kan komen. De ballenwerper bevat tevens een veiligheidssensor, zodat deze geen ballen schiet wanneer de hond te dicht bij het apparaat staat.

Deze automatische ballenwerper biedt een leuke activiteit voor je viervoeter. Heb je ook al onze agility producten gezien?

Specificaties

KleurGeel & wit
Afmetingen27 x 27 x 23 cm
Gewicht2 kg
Materiaal ballenwerperKunststof
Materiaal balletjesRubber met vilt
Optische sensor?Ja
Aantal standen3
Type dierHond
Maat productOne size

Wist je dat we op STUDIO ANIMAUX, onze website voor design en huisdieren, ook andere stijlvolle items aanbieden voor honden?

Wist je ook dat…
je een steentje bijdraagt aan het goede doel als je bij a sunny day bestelt? Per bestelling doneren wij namelijk €1 aan ACE (Animal Care España), in België SHIN (Spaanse Honden In Nood) genoemd. ACE|SHIN zet zich in voor de strijd tegen mishandeling en doding van verwaarloosde en mishandelde (zwerf)honden en (zwerf)katten.

Extra informatie

Gewicht2 kg
Afmetingen27 × 27 × 23 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ballenwerper a sunny day

Automatische ballenwerper voor honden - 27 x 27 x 23 cm

135.00