Februari update – donatie ACE|SHIN

In februari haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €865. Dit allemaal dankzij onze klanten. 865 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van februari kan ACE|SHIN nieuwe, medische benodigdheden aanschaffen. Benieuwd naar meer informatie? Lees het in deze blog!

Februari update (geschreven door ACE|SHIN)

“Beste dierenvrienden van a sunny day, in januari werd dankzij jullie donatie de operatie van lieve Feye alsnog vergoed. Dankzij de ingreep knapte Feye volledig op en mocht ze intussen naar haar gouden mand in België reizen. Haar nieuwe baasjes lieten weten dat ze het heel goed doet, en stuurden ons een foto. Feye bedankt iedereen die bijgedragen heeft aan haar happy end, dus ook jullie!

Voor de behandeling en het herstel van Feye is gebruik gemaakt van een zuurstofcabine, waarvan we er één hebben in de kliniek. Met name voor pups met long- en ademhalingsproblemen is dit ideaal, omdat het een beter alternatief is dan antibiotica. Momenteel verblijven er meer pups in het asiel die we met een dergelijke behandeling willen helpen. Nu improviseren we dikwijls om een soort van zuurstofhok te maken (zie foto). Heel graag willen we onze kliniek met meerdere zuurstofcabines en -tanks uitrusten. Hiervoor gaan we binnenkort een inzameling starten. Van jullie februari donatie gaan we alvast de eersten aanschaffen! Enorm bedankt weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *