Maart update – donatie ACE|SHIN

In maart haalden we wederom een mooi bedrag op voor ACE|SHIN. €1194. Dit allemaal dankzij onze klanten. 1194 bestellingen gingen de deur uit om onze klanten te voorzien van mooie, kwalitatieve producten. Vanuit ACE|SHIN ontvangen we maandelijkse updates. Dankzij de donatie van maart konden Denali, Makalu en Mitchie verder worden geholpen. Lees snel verder!

Maart update (geschreven door ACE|SHIN)

“Met de mooie maart donatie hebben we weer een paar zorghondjes kunnen helpen! Allereerst hebben wij de Podenco’s Denali & Makalu verder onderzocht. Zij kwamen in februari binnen met diverse medische kwaaltjes. Beiden mankten met een poot waarvoor we nu röntgenfoto’s hebben kunnen maken, om te zien of er iets aan gedaan kan worden. Helaas hebben beiden oude breuken die nog moeilijk of niet hersteld kunnen worden Deze podencootjes werden te zwaar verwaarloosd door hun jagers. Een probleem waar niet naar gekeken werd heeft nu onherstelbare gevolgen. We weten in ieder geval nu de oorzaak van het manken, zodat we ze verder kunnen helpen.

Ook Mitchie (bijna blind) werd dankzij jullie donatie onderzocht en behandeld. Hij was een klein hoopje ellende dat werd opgemerkt ergens in het struikgewas. Wat tevoorschijn kwam was een vuil hondje van amper 2 kg, met zwaar ontstoken oogjes, een mager lijfje en een ongelooflijke angst. Hij is een Chihuahua mixje, en is niet jong meer, en zijn leven is een ware hel geweest. Een blik op hem zegt meer dan genoeg, verdere uitleg is niet nodig. Zijn oogjes zien er vreselijk pijnlijk uit en zijn lange nageltjes zeggen ons dat hij al lang niet meer werd uitgelaten. Mitchie is nu in onze kliniek en is behandeld aan zijn oogjes. De etter liep zo uit de trieste kijkertjes van deze kleine man. Dankzij zijn behandeling begint hij zelfs weer te zien! Niet perfect maar hij kan zien en eten dat ie doet! Ons klein ventje!

Namens Denali, Makalu en Mitchie bedankt voor jullie steun!

Blijf maandelijks op de hoogte van al het nieuws rondom ACE|SHIN

Uiteraard houden we je door middel van blogs maandelijks op de hoogte van onze opgehaalde bedragen per maand en de laatste updates vanuit ACE|SHIN. Mis het niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *